Αντλίες Θερμότητας

Η αναζήτηση οικονομικής λύσης για την θέρμανση- ψύξη της κατοικίας, αποτελεί συχνά πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες, που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο εάν υπολογίσει κανείς τη συνεχή αύξηση των τιμών καυσίμου. Μία από τις πλέον ανερχόμενες συμφέρουσες εναλλακτικές που επιλέγουν όλο και περισσότεροι καταναλωτές για τη θέρμανση ή την ψύξη της οικίας τους είναι η  αντλία θερμότητας.

Η αντλία θερμότητας είναι πιο απλή απ’ όσο μπορεί να ακούγεται ή να φαντάζεται κάποιος. Είναι μια ηλεκτρική συσκευή, που κατά τη χρήση της αφαιρεί θερμότητα από έναν χώρο ή από το περιβάλλον και τη μεταφέρει σε κάποιον άλλον χώρο.

Η λειτουργίας της επιτυγχάνεται με διπλό τρόπο. Από τη μια χρησιμοποιείται ηλεκτρική ενέργεια κατά ένα ποσοστό 20% έως 30% και από την άλλη το ίδιο το περιβάλλον (η θερμοκρασία του) σε ποσοστό 80% έως 70%, χαρακτηρίζοντας τη ως το πιο φιλικό  προς το περιβάλλον μέσο θέρμανσης. 

Η θέρμανση του χώρου γίνεται με ενδοδαπέδια εγκατάσταση, fan coil ή τα κλασσικά σώματα. Επίσης μπορεί να συνδυάσει κάποιος λέβητα αερίου μειώνοντας ακόμα περισσότερο το κόστος. Ο καλύτερος, βέβαια, δυνατός συνδυασμός της αντλίας θερμότητας είναι με ταυτόχρονη εγκατάσταση φωτοβολταϊκου συστήματος οικιακής χρήσης επιτυγχάνοντας έτσι ενεργειακή αυτονόμηση! 

Η χρήση της αντλίας θερμότητας συγκεντρώνει τα εξής πλεονεκτήματα :

 • Δεν εκμεταλλεύεται στερεά / υγρά καύσιμα αλλά ηλεκτρική ενέργεια σε μικρό ποσοστό στη διάρκεια λειτουργίας της.
 • Δεν δεσμεύει χώρο αποθήκευσης
 • Δεν απαιτεί ειδική εγκατάσταση ή πολύπλοκες εργασίες 
 • Η εξοικονόμηση ενέργειας λόγω της inverter λειτουργίας της είναι σημαντική 
 • Είναι φιλική προς το περιβάλλον
 • Ελάχιστο κόστος συντήρησης 
 • Το κόστος προμήθειας και εγκατάστασης της, είναι αποσβέσιμο σε λογικο χρονικό διάστημα
 • Αποτελεί επιδοτούμενη επιλέξιμη δαπάνη σε πρόγραμμα «Εξ Οικονομώ κατ’ οίκον» 

Η εταιρεία μας, έχοντας έμπειρο προσωπικό, τεχνογνωσία και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και πιο ποιοτικά μέσα, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όποιον επιθυμεί να προβεί σε τοποθέτηση αντλιών θερμότητας! Αναλαμβάνουμε την αυτοψία του χώρου, τη μελέτη, τη διαδικασία επιλογής του κατάλληλου εξοπλισμού, δίνοντας με τον τρόπο αυτό, την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς και τις ανάγκες σας βοηθώντας σας παράλληλα να πετύχετε την θέρμανση – ψύξη της οικίας όσο πιο οικονομικά γινεται! 

Επικοινωνήστε μαζί μας και εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος μας θα ορίσει ένα ραντεβού άμεσα μαζί σας, για περισσότερες λεπτομέρειες! Η Green Assets είναι δίπλα σας σε κάθε ενεργειακή ανάγκη της οικίας σας με όλες τις λύσεις! 

Σας ενδιαφέρουν οι Αντλίες Θερμότητας;
Επικοινωνήστε μαζί μας


  ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ

  Banner για το ΕΣΠΑ
  Scroll To Top