Κατασκευή & Ανακαίνιση

Κατασκευάζουμε τα έργα σας με υλικά που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις σας. Αναλαμβάνουμε επιπλέον την ανακαίνιση της κατοικίας ή και του επαγγελματικού σας χώρου, με κύριο γνώμονα την ενεργειακή αναβάθμισή του. Εκπονώντας όλες τις απαραίτητες μελέτες, σας εγγυόμαστε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, το οποίο θα αποτελεί μία σύγχρονη και ενεργειακά αναβαθμισμένη λύση που θα σας προσφέρει εξοικονόμηση χρημάτων και φυσικά ενέργειας.

  • Κατασκευή θερμομόνωσης, έπειτα από αντίστοιχη μελέτη
  • Ενεργειακή αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης
  • Εκσυγχρονισμός της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης

Θέλοντας να ενισχύσουμε τη φιλοσοφία μας και το στόχο μας για υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών, βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη μας και στη διαδικασία της ανακαίνισης. Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό ακινήτων που μεταβιβάστηκε την τελευταία πενταετία, αποτελούσαν ακίνητα παλαιά και μεταχειρισμένα, είναι λογικό να προκύπτει η ανάγκη ανακαίνισης τους το κόστος της οποίας πολλές φορές προηγείται στη λήψη της απόφασης αγοράς.

Για το λόγο αυτό, με τους συνεργάτες μας παρέχουμε δωρεάν εκτίμηση κόστους ανακαίνισης και με τα συνεργεία μας προβαίνουμε στην ανακαίνισή του ακινήτου σας με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση σας. Η αμεσότητα και η ακρίβεια των εργασιών μας θα συμβάλει στην υλοποίηση ανακαίνισης του ακινήτου σας με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Banner για το ΕΣΠΑ
Scroll To Top